Go to Top

Om Skapa

Skapa effektiv digital kommunikation

Det sker ett skifte i hur vi kommunicerar och hur vi konsumerar media. Både privat och på jobbet. Det gör att företagens marknadsföring rör sig från traditionella media till digitala. För att möta kundernas efterfrågan söker därför många företag efter kompetens i form av  strateger, utvecklare, trendspanare, interaktionsdesigners, copywriters och projektledare med lång erfarenhet av digital marknadsföring.

Strategisk online-kommunikation

Skapa är en digital byrå inom strategisk online-kommunikation. Hos oss finns alla dessa personer och kompetenser samlade under ett och samma tak sedan 1996. Vi är experter på marknadsföring och kommunikation, formgivning och utveckling av olika typer av digitala lösningar. Det kan vara webbplatser, extranät, sociala medier, appar, e-postmarknadsföring och sökmotoroptimering (SEO). Det är inte medlet som är det viktiga i det vi gör. Det är effekten.

Vi kan mer än reklam och marknadsföring på webben. Vi förstår digital kommunikation och vi förstår användarna och deras beteenden. Vi har lång erfarenhet av att använda digitala kanaler för att kommunicera direkt med olika målgrupper. Därför kan vi hjälpa dig att ta ett helhetsgrepp kring din marknadskommunikation och skapa verklig affärsnytta för ditt företag.

Skapas varumärkeslöfte

Skapa utvecklar personlig och smart online-kommunikation med utmanande idéer som skapar långsiktiga affärsfördelar för våra kunder 

Vision

I en ständigt uppkopplad värld med en allt ökande konkurrens för uppmärksamheten, kommer Skapa att vara bäst på att utveckla smart online-kommunikation 

Mission

Vi skapar konkurrensfördelar genom att använda smart online-kommunikation 

Vi träffar dig gärna för ett samtal kring idéer, utveckling och kommunikation för ditt företag. Du hittar oss på Odinsgatan 10 i Göteborg, på Facebook och Twitter. Du kan självklart kontakta oss genom att e-posta Erik på erik.ekholm@skapa.se eller ringa honom på 031-30 111 51.